Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Engvall ingår inte i Bristols planer - Dif: "Finns goda grunder till förlängning"

Allsvenskan

Gustav Engvall har under våren varit utlånad till Djurgården från Bristol City.
Nu skriver FotbollDirekt att Engvall inte ingår i Championship-klubbens framtidsplaner.
- Ingen vet i dag svaret men det finns goda grunder till en förlängning, säger Djurgårdens Bosse Andersson till sajten.

1:05
Nästa

Avbryt
Försök igen

Förra sommaren värvades Gustav Engvall till Bristol City från IFK Göteborg för nära 25 miljoner kronor. I England har succén dock uteblivit för anfallaren, och i mars blev han utlånad till allsvenskan och Djurgården. Hos Blårädnerna har det lossnat ordentligt för Engvall, som på de 13 första omgångarna i allsvenskan har gjort sju mål för Dif.

Lånet med Bristol går ut 16 juli - men enligt FotbollDirekt ingår Engvall inte i Championship-lagets planer för den kommande säsongen. Man skriver att klubben hoppas låna ut honom till en annan Championship-klubb, men att Engvall själv inte är intresserad av det utan istället vill stanna i Djurgården.

ANNONS

- Det är uppenbart en spelare som trivs i och vill vara i Djurgården. Det har vi vetat hela tiden. Det finns stora möjligheter trots att han åker tillbaka till England, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till FotbollDirekt, och fortsätter:

- Sedan har vi också en bra relation till Bristol. Det är en bra start som gör att jag känner mig ganska trygg. Ingen vet i dag svaret men det finns goda grunder till en förlängning.

Se Engvalls mål i måndagens möte med Kalmar i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-05 kl 12:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto