Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Uppgifter: Falkenbergs talang kan bli lagkompis med Zlatan

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester United ska vara intresserat av att värva Falkenbergs unge talang Jesper Karlsson, enligt källor till Fotbolldirekt.
- Jag kommenterar inga klubbar men det är klart att x antal utländska klubbar har kontaktat oss om Jesper Karlsson, säger sportchefen Håkan Nilsson till Fotbolldirekt.se. 

Jesper Karlsson har imponerat stort i Falkenberg under årets allsvenska säsong. Blott 18 år gammal är det kanske inte speciellt överraskande att många har fått upp ögonen för honom.

Enligt uppgifter till Fotbolldirekt ska storklubben Manchester United visa intresse för Karlsson. Något som Falkenbergs sportchef Håkan Nilsson inte vill kommentera.

- Det är smickrande och att det är otroligt att vi får fram spelare som vi får. Men vilka utländska klubbar som kommer att sitta och titta på som exempelvis vår match mot Djurgården får du mig inte att säga, säger Nilsson till Fotbolldirekt.se.

Enligt samma källa ska även Ajax, Feyenoord, Sunderland och FC Köpenhamn vara intresserat av den unge talangen. Prislappen uppges ligga på mellan 6-8 miljoner kronor. 

Karlsson har två år och tre månader kvar på kontraktet. 

Se Karlssons läckra volleymål i spelaren ovan.

Publicerad 2016-09-09 kl 17:36

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER