POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Fyra nyförvärv nära Kalmar FF – som förlänger med Diouf och Hallberg

Foto: Bildbyrån.

Kalmar FF inleder 2018 intensivt. Enligt Barometern håller fyra spelare på att värvas, vilket lär inkludera en brasiliansk offensiv spelare och en nigeriansk vänsterback. Dessutom stannar Papa Diouf och Melker Hallberg.

På nyårsafton förlängde Rasmus Elm med ett år. Nu skriver Barometern att det bara var början på flera stora truppnyheter. Upp emot åtta nya avtal snart kan presenteras, detta i form av fyra förlängningar och fyra nyförvärv.

De som ska förlänga är Papa Diouf, Melker Hallberg, Anton Maikkula, och troligen tredjemålvakten John Håkansson. Diouf har erbjudande från utländska klubbar, men verkar bli kvar i föreningen. För Hallberg blir det återigen ett lån från Udinese i ett år, samtidigt som Maikkula och Håkansson kan förlänga för att sedan lånas ut till Värnamo respektive Åtvidaberg. 

Dessutom ska det komma in fyra nyförvärv, där sportchefen Thomas Andersson-Borstam är öppen med att alla fyra snart kan rulla in.

– Vi är muntligt överens, men sedan får vi se i vilken takt vi kommer att presentera dem. Det handlar om en mittback, en vänsterspelare med defensiva egenskaper och två offensiva alternativ, säger han till Barometern.

En av de offensiva spelarna ska vara en brasiliansk spelare, medan vänsterbacken kan komma att bli nigerianen Chima Akas.

Kalmar FF har under vintern tappat Jonathan Ring, Romário Marques, Marko Biskupovic, Erton Fejzullahu, David Elm, Stefan Larsson, och Philip Hellquist. Ring blev klar för Djurgården, medan Elm och Larsson slutade.

Publicerad 2018-01-02 kl 15:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå