Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
43v

Uppgifter: Hammarby försöker köpa loss Sirius tränare

Foto: Scanpix

Hammarby har träffat Kim Bergstrand och Jakob Michelsen, som ska vara aktuella för att ersätta tränaren Nanne Bergstrand, uppger Fotbolldirekt. 
UNT skriver att Bajen vill köpa loss Kim Bergstrand från Sirius. 

Nanne Bergstrand har kontrakt med Hammarby över 2017, men klubben uppges ändå sondera terrängen för att eventuellt göra sig av Bergstrand redan i vinter.

Nu skriver Fotbolldirekt att Bajen har träffat Sirius tränare Kim Bergstrand och att han alltså skulle vara aktuell som ersättare till sin namne. Bergstrand är just nu på väg att föra upp Sirius till allsvenskan 2017.

Det här kan jag självklart inte kommentera. Det blir bara fel. Nej, jag vill inte säga något mer men jag förstår att spekulationer är den del av spelet, säger Bergstrand till Fotbolldirekt.

Enligt Fotbolldirekt har Hammarby även träffat danske Jakob Michelsen, som förra säsongen ledde Sönderjyske till en överraskande andraplats i den danska ligan och blev i våras utsedd till årets tränare i Danmark.

UNT uppger att Hammarby visar konkret intresse för att köpa loss Kim Bergstrand från kontraktet med Sirius.

Vi har inte fått några propåer och för mig är det här en nyhet, säger Sirius ordförande Ove Sjöblom till UNT.

Jag vet att det fanns ett intresse från Hammarby i somras, men vi har inte fått någon propå eller blivit kontaktade så jag kan inte uttala mig alls om det här egentligen. Jag känner inte till något konkret intresse, säger Sjöblom.

Publicerad 2016-10-20 kl 21:45
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER