Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Uppgifter: Hammarby vill ha "Årets tränare" - förhandlar med klubben

Foto: SCANPIX.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nanne Bergstrand tvingas lämna Hammarby.

Hammarby gav Nanne Bergstrand sparken.
Enligt danska BT förhandlar nu Bajen med Sönderjyske om Jakob Michelsen.
- Alla spekulationer överlåter jag till er, säger sportchefen Hans Jörgen Haysen till tidningen.

På fredagen kom beskedet att Nanne Bergstrand tvingas lämna posten som huvudtränare i Hammarby. Klubben motiverade beslutet med att det ”behövdes en ny röst” och att man hade ambitioner om att "ta sig högre upp" och att någon annan än Bergstrand ansågs som mer lämplig.

I samband med att man offentliggjorde beslutet att entlediga Bergstrand lät man även meddela att man hoppades kunna presentera hans ersättare inom kort. I dansk media har Sönderjyskes Jakob Michelsen lyfts fram som en favorit och på fredagen skriver bland andra BT och bold.dk att Hammarby nu förhandlar med klubben.

Michelsen har kontrakt med klubben över sommaren men ”Bajen” behöver fylla luckan omgående. Således behöver man också köpa loss Michelsen från sitt kontrakt.

- Alla spekulationer överlåter jag till er. Jag kan uttala mig då det finns något, men i dag har jag inga kommentarer till det, säger sportchefen Hans Jörgen Haysen till BT.

Haysen bekräftar dock att Sönderjyske gärna vill att Michelsen fortsätter och att det ligger ett kontraktsförslag på bordet.

- Vi har gett Michelsen ett förslag som han funderar på. Han måste ta reda på vad han vill, men det är inte så att han är orimlig. Vi har alltid haft en bra dialog, säger han.

Jakob Michelsen, 36, ledde sitt Sönderjyske till en sensationell andraplats i förra årets Superliga och utsågs för det till Årets tränare.

Publicerad 2016-11-18 kl 13:22