Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
27v

Uppgifter: Han blir Dalkurds nye tränare

Foto: Bildbyrån

Dalkurd sparkade Azrudin Valentic tidigare under våren.
Nu skriver Fotbolldirekt att Johan Sandahl, 39, blir ny tränare för klubben.

Dalkurd är inne på sin första säsong någonsin i allsvenskan, men sitter vid det nuvarande VM-uppehållet i en tuff sits med fem poäng på elva matcher. Azrudin Valentic, som utsågs till huvudtränare inför säsongen, fick sparken i maj och sportchef Adil Kizil ledde laget i den sista ligamatchen innan uppehållet.

Nu skriver Fotbolldirekt att Dalkurd har gjort klart med en ny tränare i Johan Sandahl, och att han kan presenteras inom kort. Sandahl har en bakgrund i klubben, då han år 2011 var huvudtränare och under Poya Asbaghis tid som huvudtränare även varit assisterande tränare till honom. Just nu är han klubblös, efter att senast varit assisterande tränare till Andreas Alm i danska Vejle.

Fotbollskanalen skrev i december om att Sandahl var ett alternativ för Dalkurd även inför säsongen, när Andreas Brännström lämnat tränarposten. Då blev det ingen deal men Sandahl sa då följande till Fotbollskanalen:

- Jag förstår att folk spekulerar i det i och med att jag har en nära relation till framför allt Poya Asbaghi som jag jobbade framgångsrikt med i Dalkurd, men även till klubben. Jag utesluter inte att jag någon gång i framtiden kommer att jobba för Dalkurd igen, som huvudtränare, men inte nu. Så kommer det inte att bli. Jag jobbar i Danmark och är väldigt nöjd där.

I Dalkurd är det just nu stormigt då klubbens storinvesterare, miljardären Kawa Junad, gått ut i Sportbladet och sagt att han ska stoppa sina investeringar i klubben samt kritiserat klubbens ordförande Ramazan Kizil. Läs mer om det här.

Publicerad 2018-06-11 kl 10:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons