POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
19v

Uppgifter: Hauksson lämnar AIK efter säsongen - båda parter överens

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från AIK:s möte med Sundsvall i spelaren ovan.

Haukur Hauksson lämnar AIK efter säsongen.
Båda parter är överens om att gå skilda vägar, skriver Expressen

AIK:s isländske försvarare Haukur Hauksson, 27, flyttade under 2015 från Island för spel med AIK i allsvenskan. 23-åringen fick inledningsvis gott om speltid, men är numera långt ifrån en startplats och endast noterad för tre seriematcher den här säsongen.

Hauksson har ett utgående avtal och berättade nyligen för Fotbollskanalen att han kan tänka sig att flytta hem till Island igen för spel i tidigare klubben KA.

- Det kan bli så att jag återvänder till Island. Jag behöver tänka på vad som är bäst för mig och även mitt knä (Hauksson har genomgått tre operationer). På Island är försäsongen väldigt lång och det spelas färre matcher, vilket skulle passa mig. Sen är det inte så stor skillnad på mindre klubbar i Skandinavien och lagen på Island, sa han till Fotbollskanalen då.

Nu uppger Expressen att det är klart att Hauksson lämnar AIK efter säsongen, då båda parter är överens om att gå skilda vägar efter fyra år ihop. Däremot skriver tidningen att AIK:s sportchef Björn Wesström inte vill bekräfta uppgifterna. 

Hauksson har därmed chans att få göra ett sista framträdande i AIK-tröjan på söndag mot Kalmar på Guldfågeln Arena. Då har han även chans att bärga sin första titel i AIK. 

Publicerad 2018-11-08 kl 12:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå