POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Malmö ger sig in i jakten på Mikael Lustig

Foto: Bildbyrån.

Mikael Lustig har ryktats vara på väg tillbaka till allsvenskan.
Han har tidigare kopplats samman med en flytt till AIK.
Nu ger sig Malmö in i jakten, enligt FotbollDirekt.

Celtics svenske landslagsback Mikael Lustig, 32, lämnade vintern 2012 Rosenborg för spel i den skotska storklubben och har sedan dess varit klubben trogen. I år är han inne på sin åttonde säsong i Celtic, men i sommar går kontraktet ut.

I höstas var den svenske backen på AIK:s guldfest och det satte igång en karusell av rykten om att han var på väg tillbaka till Sverige och närmare bestämt den svenska mästaren. 

- Ja, och hade jag varit lite smart hade jag fattat att det skulle komma ut att jag var med dem och att det skulle börja ryktas. Men det var liksom inget mer med det. Sebastian Larsson ringde och visste att jag var i Stockholm och frågade om jag var sugen på att komma ut, sa han till Expressen då.

Enligt FotbollDirekt vill AIK också ha högerbacken och sajten skriver att Solnaklubben presenterat "en möjlig ekonomisk uppgörelse för spelaren".

Men sajten uppger att AIK får konkurrens. Enligt uppgifter till FotbollDirekt ska även Malmö ge sig in i jakten på högerbacken och att det avtalet är ekonomiskt mer lönsamt. Det trots att han, enligt FotbollDirekt, ska föredra en flytt till Stockholm den dagen då han vänder hem.

- Jag brukar inte kommentera spelare som inte tillhör Malmö FF. Och jag gör det inte den här gången heller, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till FotbollDirekt.

Skotska medier har tidigare uppgett att Celtic tittat på ersättare en till Lustig på längre sikt och den 31 januari gjorde klubben klart med Jeremy Toljan, som anslöt till klubben på lån från Dortmund. Lustig fick i den förra ligaomgången sitta på bänken medan Toljan startade.

Publicerad 2019-02-15 kl 15:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå