POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
5d

Uppgifter: MFF intresserat av förre Mjällby-tränaren

Foto: Bildbyrån.

Milos Milojevic lämnar Mjällby.
Enligt KvP är MFF intresserat av att knyta till sig honom som assisterande tränare.

Milos Milojevic vann både division 1 och superettan med Mjällby, men tränaren kommer inte att följa med när klubben nästa år ska spela i allsvenskan. Under söndagen meddelade Mjällby att man går skilda vägar med 37-åringen.

”Vår återkomst till allsvenskan 2020 kommer ske utan vår tränare Milos Milojevic. Milos bad om att få omförhandla sitt kontrakt som löper ytterligare två år vilket vi var beredda att göra. Vi har i den omförhandlingen tyvärr inte kunnat hitta en överenskommelse som båda parter kunnat godta. Istället har vi kommit överens om att avbryta hans kontrakt. Denna överenskommelse innebär att Milos inte kommer leda laget i januari när laget samlas igen. Arbetet med att hitta hans ersättare startar omgående”, skrev Mjällbys styrelse i ett uttalande på hemsidan.

Enligt KvP är nu Malmö FF intresserat av Milojevics tjänster. Tidningen uppger att klubben är intresserat av honom som ersättare till den tidigare assisterande tränaren Andreas Georgson, som lämnat för Brentford.

- Malmö är Sveriges bästa klubb. Jag skulle bli stolt om jag skulle få som utmaning att jobba där, säger han till tidningen.

Samtidigt uppger Blekingsport att Kalmar FF, som står utan huvudtränare, även ska vara en möjligt destination för Milojevic.

- Det är bara spekulationer och jag har inte hört något från Kalmar. Jag ville ha en lösning med Mjällby först innan jag tog något beslut om framtiden, men nu kan jag börja se över min situation, säger han till Kristianstadsbladet.

Milos Milojevic har tidigare tränat isländska Breidablik och Vikingur.

Publicerad 2019-12-01 kl 18:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå