POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Molins tillbaka i startelvan efter två år

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det var nästan två år sedan senast. På måndag väntas Guillermo Molins återgien starta i en tävlingsmatch för Malmö FF enligt uppgifter till Sportbladet.
– Klart att det är det man kämpat för, säger Molins till tidningen.

Sommaren 2014 var olyckan framme för Guillermo Molins som i en träningsmatch mot Partizan Belgrad åkte på en korsbandsskada för andra gången. 

Sedan dess har anfallaren inte startat någon tävlingsmatch för MFF, men enligt uppgifter till Aftonbladet så är väntan tillända när de himmelsblå tar emot Gif Sundsvall under måndagen.

Molins - som gjorde mål mot Giffarna i cupen - är beredd att ta chansen om han får den.

- Klart att det är det man kämpat för. Sedan gäller att prestera om man får chansen. Jag tycker det är betydligt lättare att spela sig in i matchen och göra bra saker när man får starta en match. Tempot sätts från början. Det är lättare att spela från start än att hoppa in. Det finns de som är bra inhoppare men jag anser mig själv inte tillhöra den skaran, säger Molins till Sportbladet. 

Molins har blivit inbytt för MFF både mot Norrköping och Jönköping, men han har inte skrivit in sig i målprotokollet ännu.

- Jag har varit med och skapat en hel del men tyvärr bara gjort mål mot Sundsvall i cupen. Med fler minuter kommer målen att sitta. Nu måste jag bara få tillbaka rappheten i steget. Sedan kommer alla se det jag sagt hela tiden: att det kommer att bli precis som vanligt.

Malmö FF:s möte med Gif Sundsvall har avspark 19.00 under måndagen och de ser matchen i C More Fotboll.

Se Molins cupmål mot Giffarna i spelaren ovan.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-10 kl 13:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå