POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Norling kan ta över Norrköping

IFK Norrköping letar efter en ersättare till Janne Andersson. Ett namn som står högt upp på önskelistan är Rikard Norling och en första kontakt är tagen, skriver Sport-Expressen. 

Under onsdagseftermiddagen kunde Fotbollskanalen avslöja att det blir IFK Norrköpings guldtränare Janne Andersson som tar över som förbundskapten efter EM i sommar.

IFK Norrköping har redan börjat se sig om efter en ersättare och enligt Sport-Expressen är den tidigare AIK och Malmö FF-tränaren Rikard Norling ett namn som står högt upp på önskelistan.

- Vi kan bara bekräfta att Janne Andersson är ny svensk förbundskapten och svarar inte på mer frågor om det. En presskonferens kommer att hållas i Stockholm klockan 09.30 i morgon och klockan 16.00 i Norrköping, säger IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt till Sport-Expressen. 

Vidare skriver tidningen att en första kontakt mellan Norrköping och Norling redan ska ha skett, men att det är oklart hur långt förhandlingen mellan parterna är gången. 

Norling har sedan han fick sparken av Brann i maj förra året gått utan ett tränarjobb.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-07 kl 07:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå