Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Osiako nära Örebro

Patrick Osiako ser ut att stanna i Sverige - trots snack om utländska klubbar. Nu uppges han vara när en flytt till Örebro.

Sedan en tid tillbaka har det ryktats om att Mjällbys stjärna, Tobias Grahn, är på väg till Örebro. Men enligt Kristianstadsbladet nöjer sig inte ÖSK med bara en av Blekingeklubbens mittfältare. Tidningen hävdar nämligen att även Patrick Osiako är nära en övergång till de svartvita.

Förhandlingarna sägs vara långt gångna, men Örebros sportchef, Lennart Sjögren, vill inte kommentera uppgifterna.
– Vem har sagt detta? Jag varken kommenterar eller dementerar det, säger han till Kristianstadsbladet.

Under hösten har Osiako, vars kontrakt går ut efter säsongen, följts av flera svenska och utländska klubbar. Men trots det kan han tänka sig att stanna i MaIF.
– Mjällby och jag har pratat, och det är absolut inte uteslutet att jag kommer att fortsätta där. Det är en bra klubb, som jag lärt mig att älska. Men jag måste se till min familj och göra en bra affär, säger Osiako.

Kenyanen känner till ÖSK:s intresse.
– Jag vet bara att Örebros tränare gillar mig, det är vad jag hört. Men jag har inte pratat med klubben.

Nu kan det alltså komma att bli ett helt nytt Mjällbymittfält i Örebro nästa säsong.
– Det är spekulationer, men det är två bra spelare. Vi får väl se i vilken klubb de hamnar i... Men de är ju fria att prata med andra klubbar så det kan kanske underlätta, säger sportchefen Lennart Sjögren.

Mjällby är medvetna om att det finns intresse för Osiako, men samtidigt hoppas man kunna behålla både honom och Tobias Grahn.
– Jag satte mig ner och pratade med honom (Osiako) för en vecka sedan om en förlängning. Men vi vet att han har erbjudande från både Sverige och utlandet också, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam.

Martin Petersson

Publicerad 2011-09-27 kl 15:07
Annons
Annons
Annons