POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Pavey räddas kvar - favoriten förlänger

Kenny Pavey och AIK är överens - enligt en väl insatt källa har Pavey skrivit på ett nytt tvåårsavtal med Solnaklubben. Affären kommer att offentliggöras inom kort.

– Du säger inom kort? Ja, men det tänker jag inte kommentera, jag kan säga att vi förhandlar med Kenny, mer än så får du inte, säger AIK:s sportchef Jens Andersson till FotbollDirekt.

Kenny Pavey har varit på väg att lämna AIK. Mittfältsveteranen har velat ha ett treårskontrakt medan klubben bara varit villiga att erbjuda ett år. Paveys agent har sågat AIK:s sätt att sköta förhandlingarna och har samtidigt flaggat för intresse från klubbar i Grekland och Turkiet.

Men nu ska alltså partena vara överens om ett kontrakt. Enligt en källa till FotbollDirekt som är väl insatt i förhandlingarna har Pavey och AIK nått fram till en kompromiss - engelsmannen stannar i klubben i ytterligare två säsonger.

Enligt FotbollDirekts källa har Pavey skrivit på kontraktet, och det hela kommer att offentliggöras inom kort.

Jens Andersson vill inte kommentera uppgifterna men betonar hur viktigt det är för klubben att Pavey stannar.

– Självklart är det viktigt för oss att förlänga med Kenny, han har varit i klubben längre än de flesta och har blivit en ikon för fansen. Det är en bra kille och en bra fotbollsspelare och han står för mycket av det vi vill stå för AIK.

– Spelaren vill vara i AIK och vi vill ha honom i AIK så visst hoppas vi kunna lösa saker och ting. Men vis av erfarenhet vet man att man aldrig kan vara säker i förhandlingar.

Kenny Pavey har på tio starter och fem inhopp i år gjort ett mål.

Publicerad 2011-07-15 kl 15:40
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå