Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Prodell på väg bort - förhandlar med klubbar i Mellanöstern

Foto: Bildbyrån

Viktor Prodell kan vara på väg bort från Elfsborg.
Enligt SportExpressen är klubben i förhandlingar om en försäljning.
Det finns intresse för Viktor Prodell från ett par klubbar från Mellanöstern, säger sportchefen Stefan Andreasson till tidningen.

Elfsborg kan vara på väg att sälja anfallaren Viktor Prodell. 29-åringen har den här säsongen haft svårt att ta en ordinarie plats i lagets startelva. Totalt har det blvit nio starter och sju inhopp.

Enligt SportExpressen är Elfsborg nu i förhandlingar med ett par klubbar från Mellanöstern. Enligt uppgifterna handlar det om en klubb från Saudiarabien och en klubb från Förenade arabemiraten som ska vara redo att lägga en till två miljoner kronor för Prodell.

- Det finns intresse för Viktor Prodell från ett par klubbar från Mellanöstern. De har fortfarande sitt transferfönster öppet och vi får se vart det landar. Inget är klart i nuläget i alla fall, säger Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson till SportExpressen.

Transferfönstret i Mellanöstern stänger den 12 september. Innan dess måste alltså klubbarna komma överens med Elfsborg om det ska bli någon övergång för Prodell.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Publicerad 2017-09-07 kl 16:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons