Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
29v

Uppgifter: Solskjaer har träffat MFF i Malmö

Foto: Bildbyrån

Malmö FF är på jakt efter en ny tränare.
I går skrev Kvällposten att Ole Gunnar Solskjaer är ett alternativ - och nu skriver Sportbladet att norrmannen träffat MFF i Malmö.

Malmö FF har haft en tuff vår i allsvenskan, och i förra veckan sparkade man tränare Magnus Pehrsson. Sportchef Daniel Andersson har sedan dess tagit över som huvudtränare, men klubben har meddelat att man letar efter en ny tränare.

Fotbollskanalen har tidigare skrivit att Olof Mellberg varit en av MFF:s kandidater, och i går uppgav Expressen att även Ole Gunnar Solskjaer är ett av namnen som MFF är intresserat av.

I dag skriver Sportbladet att den nuvarande Molde-tränaren har träffat MFF i Malmö och suttit i möte med MFF. "Den sportsliga ledningen ska enligt Sportbladets uppgifter dessutom ha haft möten med delar av spelartruppen där Ole Gunnar Solskjaers namn diskuterats", skriver tidningen.

Solskjaer har tränat Molde sedan 2015.

Solskjaer har även en bakgrund som spelare i inte minst Manchester United, där han gjorde över 350 matcher. Som tränare har han även varit en kort sväng i Cardiff City under 2014, när klubben spelade i Premier League.

Publicerad 2018-05-25 kl 13:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons