Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
42v

Uppgifter: Swärdh förlänger med KFF - de kan ta över som assisterande

Enligt Barometern förlänger Kalmar FF med Peter Swärdh. Nu gäller det för huvudtränaren att hitta en ny assisterande.
- Vi sitter ner och diskuterar var vi är just nu och var vi är på väg, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till sajten. 

Kalmar är med två omgångar kvar placerat på en sjätte plats i den allsvenska tabellen. Den fina säsongen gör nu att klubben väljer att förlänga med huvudtränaren Peter Swärdh, enligt uppgifter till Barometern.

I det nuvarande kontraktet ingår en option på ett år som löper vidare om kontraktet inte bryts innan mitten av november. Nu ska man alltså vara överens om ett nytt kontrakt på ett plus ett år.

- Jag förstår att det blir spekulationer. När någonting blir klart så presenterar vi det, säger Thomas Andersson Borstam till Barometern.

Henrik Rydström klev in i den assisterande tränarrollen till Peter Swärdh inför säsongen. Men efter att U19–tränaren Ola Petersson bestämt sig för att bryta kontraktet tar Rydström över den rollen.

Två namn som ska vara aktuella att assistera Swärdh nästa säsong är Andreas Thomsson i Åtvidaberg och Jörgen Petersson i IFK Värnamo.

- Jag kan varken kommentera eller dementera något om Kalmar FF. Roar (Hansen, huvudtränare i Åtvidaberg) och jag trivs också väldigt bra ihop och vi är inte färdiga med vårt unga lag. Jag gillar den rollen jag har här där jag kan koncentrera mig på fotbollen, säger Andreas Thomsson till Barometern.

Publicerad 2016-10-29 kl 11:06
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER