Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Tidigare SLO kan bli ordförande i Göteborg

Foto: Bildbyrån.

Andreas Almgren är, enligt Blåvittpodden, huvudkandidat till att bli ny ordförande i IFK Göteborg. Podcasten avslöjade under onsdagen att klubbens tidigare SLO ska vara nominerad.
– Jag har verkligen inga kommentarer till det där, säger Almgren till Blåvittpodden. 

IFK Göteborgs nuvarande ordförande Frank Andersson meddelade tidigare i höst att han inte planerar att ställa upp för omval som ordförande vid nästa årsmöte i mars. Därefter satte klubben igång en process för att hitta en ny ordförande till föreningen.

Under onsdagen avslöjade Blåvitpodden att, de har uppgifter om att flera olika personer, nominerat supporterklubben Änglarnas tidigare ordförande och klubbens SLO Andreas Almgren till valet och att han är huvudkandidat till posten. 

– Jag har verkligen inga kommentarer till det där, säger Almgren till Blåvittpodden och fortsätter:

– Jag ser den frågan som pågående tills dess att valberedningen presenterar sin nominering och innan dess vill jag inte bidra till spekulationer eller kommentera överhuvudtaget.  

Göteborgs valberednings ordförande Joakim Brinkenberg kommenterar heller inte om uppgifterna är riktiga. 

– Vi kommenterar aldrig några namn och det finns en rad skäl till det. Men Anders känner vi väl sedan tidigare. Jag tycker att han gjorde ett jättebra jobb på Kamratgården under sina år som SLO. Jag har stor respekt för hans kunnande, säger Brinkenberg i podden. 

Publicerad 2017-11-08 kl 15:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons