Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
33v

Uppgifter: Viktor Lundberg till Häcken

Foto: Bildbyrån.

Viktor Lundberg vänder hem till Sverige och allsvenskan.
Enligt Expressen väntas den förre AIK-spelaren presenteras för Häcken.

Så sent som i slutet av juni presenterades anfallaren Viktor Lundberg för den portugisiska klubben Marítimo. Lundberg hade då lämnat danska Randers och skrev på ett treårskontrakt.

- Det är en spännande utflykt och ett bra äventyr. En väldigt bra liga med många bra lag i och jag får lira i Europa. Så det är mycket positivt och första gången som man får lämna Norden är också spännande. Det känns bra hittills i alla fall så det är positivt, sa 26-åringen till Fotbollskanalen i augusti.

Men redan nu ser det ut som att sejouren i landet är över.

Enligt Expressen vänder nämligen Lundberg hem till allsvenskan för spel i BK Häcken. Enligt tidningen är Lundberg mycket nära en övergång och affären väntas presenteras inom kort. Lundberg hade under sin sejour i AIK Andreas Alm som tränare och det är som bekant Alm som nu tagit över tränarsysslan i klubben efter att Mikael Stahre lämnat för USA och San Jose Earthquakes.

Viktor Lundberg har, på grund av problem med en ljumske, under hösten bara gjort tre framträdanden för Marítimo i ligaspelet. Under sina år i Randers blev det totalt 132 matcher på vilka han noterades för 26 mål.

Publicerad 2018-01-02 kl 07:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER