Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgiven supertalang inför djurgårdsmatch

Örebro kan vara på väg att fastna i bottenstriden - då visar supertalangen William Atashkadeh stor oro.
- Vi måste börja om från grunden, säger han till Nerikes Allehanda.

Örebro har tidiga problem i årets allsvenska och nu börjar egna spelarna höja sina röster. I går var det Tobias Grahn som räknade med att ÖSK skulle få det svårt när han inför säsongen skrev på – och i dag är det supertalangen William Atashkadeh som i går gjorde enda målet när Örebro föll med 1-3 mot Gif Sundsvall.
Men hans fjärde mål på sex matcher var sannerligen det enda ljuset denna gång.

- Allt blir bara fel just nu. Vi är alldeles för mycket upp och ner som lag. Ena stunden spelar vi som ett division 3-lag som inte kan passa en boll till varandra, i nästa spelar vi riktigt hyggligt. Då blir allt Hawaii, säger han till NA.

- Vi saknar ett grundspel. Vi måste börja om från början. Allt vi tränat på under vintern känns som bortblåst.
- Det sätter sig i huvudet och tar jättemycket kraft. Folk kanske tycker det ser ut som vi inte kämpar. Men när vi måste tänka på varenda passning och rörelse, när inget flyter naturligt, då blir man helt slut. Då kan det se ut som det gör. Det är en jättejobbig känsla.

Och åt den egna formen kan han inte glädja sig – i tysthet håller han ju på att få ett av årets större genombrott, om det håller i sig för honom personligen.

- Nej, inte mycket. Min uppgift som forward är förstås att göra mål men det leder inte laget någonstans för tillfället. Å andra sidan: en forward behöver göra mål för att motivera sin plats. Hade jag inte gjort det hade jag nog hängt ännu mer med huvudet.

Längre fram i veckan möter Örebro Djurgården.

Publicerad 2012-04-30 kl 09:35
Annons
Annons
Annons