Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

USA-intresse för Aubynn - Malmö vill förlänga

Roland Nilsson vill behålla Jeffrey Aubynn i MFF.
Fast 33-åringen kan flytta till USA.
- Självklart finns det alternativ, men Malmö är min prio.

Jeffrey Aubynn har varit i Malmö sedan 2008 och sitter nu på ett utgående kontrakt. Enligt källor till fotbollskanalen.se finns det ett intresse att åka till USA för 33-åringen som har haft sparsamt med speltid under säsongen. Göteborgaren har inte velat diskutera kontraktsförlängning med klubben under säsongen utan har väntat med diskussionerna till efter seriens slut.

- Självklart finns det alternativ, men nu har jag och Rolle Nilsson pratat och då sa han att han gärna ser mig i Malmö nästa säsong och Malmö alltid har varit mitt prio ett, där är vi i dag, säger Jeffrey Aubynn till fotbollskanalen.se och fortsätter:

- Jag känner att jag har hans förtroende och jag känner att jag får mina matcher, men självklart hade jag önskat att jag fick spela lite mera som jag gjort här under hösten. Men det är viktigt att visa de yngre den respekten som de förtjänar när de har gjort det så pass bra.

Ligger ni nära varandra i förhandlingarna?
- Vi har inte diskuterat längd eller pengar, utan det viktiga för mig var hur Roland såg på saken och mina tankar kring hur jag vill ha det.

Publicerad 2010-11-17 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons