Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uteblivna anbud fick Bajrami att tappa sugen

Emir Bajrami var en av säsongens mest proffsomsusade spelare. Men ingenting hände. Nu erkänner han att besvikelsen blev så stor att han tappade sugen under hösten.

- Jag gjorde en riktigt bra vårsäsong, ett bra EM-slutspel och började hösten bra i Allsvenskan, men ingenting hände. Jag fick ingen respons för vad jag gjorde och tappade sugen, avslöjar Elfsborgs Emir Bajrami för FotbollDirekt.se.
- Det var en stor anledning till att det inte gick så bra för mig i slutet av säsongen.

Näst efter Kalmars Rasmus Elm har Elfsborgs Emir Bajrami sett mest spännande ut för internationella klubbar.

Men medan Rasmus försvann blev Bajrami kvar när klubbar som Parma, Groningen, Utrecht och Borussia Mönchengladbach - av någon anledning - inte valde att fullfölja sina planer på svensken.
- Det är klart att det känns tråkigt att inte få ett erkännande när jag gjorde en så bra säsong. Det var ju så mycket snack om både A-landslaget och proffsanbud - klart det påverkade mig, erkänner han rakt av.
- Men jag har lärt mig någonting av det här. Det kan vara positivt med lite bekymmer. Man tvingas bli ännu starkare och jag vet ju att det ändå bara är en tidsfråga innan jag blir proffs. Nästa säsong blir viktig.

Och han är hoppfull så klar han nu vid det här laget känner sig i det allsvenska sammanhanget. Det låter som att han tagit som ett ''stryptag'' på de allra flesta motståndare under året som gått.
- Alla sade till mig att andra året skulle bli så mycket svårare så jag kanske fruktade den här säsongen lite. Men det var ju inte alls märkvärdigt. Jag kände att under hösten hade jag två spelare på mig i de allra flesta matcher och det är en bra känsla... - ...då vet jag att mina motståndare fruktar mig och ser mig som ett hot. Det är jättetrevlig känsla när man känner att motståndarna är rädda för en.

Publicerad 2009-11-19 kl 17:21
Annons
Annons
Annons