POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Utländskt intresse för Grahn

Elfsborg är ute ur bilden. Men nu jagas istället Tobias Grahn av utländska klubbar.
- Det finns intresse utomlands, bekräftar Mjällbys ordförande.

- Det är ett antal klubbar i utlandet som kommit in i bilden på senare tid, säger Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson till FotbollDirekt.se.

Elfsborg har ryckt i Tobias Grahn - annars har det varit lugnt kring Mjällbys stjärnmittfältare. Men sedan en tid tillbaka finns intresse från ett antal utländska klubbar, bekräftar nu klubben.

- Det är ett antal klubbar som visat intresse. Mycket mer än så vill jag inte kommentera. 

- Men jag kan säga att vi känner oss ganska lugna vad gäller Tobias. Vi har inte fått några konkreta bud. Nu är det en vecka kvar av fönstret och de här klubbarna har inte hört av sig på sistone. Vi har överhuvudtaget gott hopp om att behålla hela truppen som det ser ut. Inget nytt har hänt med El Kabir eller Osiako heller. 

Mjällby har en lista på eventuella ersättare för såväl Grahn som Patrick Osiako och Moestapha El Kabir, men det är inte säkert att nya namn kommer in ifall enstaka spelare försvinner. Och Jörgen Martinsson säger att ingen av spelarna är oersättliga.

- Jag tycker att vi har en bra trupp ändå. Och vi har också handlat förutseende med värvningen av Pavel Zavadil, vi känner att vi ligger lite på plus.

- Sedan kanske det inte finns så många spelare av Grahns kaliber därute. Han är ju en klasspelare och hade stor del i våra framgångar förra året. Skulle det bli så att han försvinner får vi göra en värdering av truppen, men det kan mycket väl bli så att vi kör på det vi har. 

Publicerad 2011-01-22 kl 12:56
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå