Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Utmana profilerna i C More Manager Allsvenskan

Nu är det dags för en ny omgång av C More Manager Allsvenskan. Har du det som krävs för att vinna? Missa inte att registrera ditt lag i allsvenskans officiella managerspel! 

Allsvenskan är tillbaka efter EM-uppehållet och så är även C More Manager Allsvenskan. Ta ut din egen drömelva och tävla om fina priser.

C More och Fotbollskanalens experter Olof Lundh och Jonas Dahlquist är bland de som tagit ut sina drömelvor och deltar i spelet. Här kan du ta del av deras lag och få inspiration till ditt eget lag. 

Olof Lundh: Jonas Dahlqvist:
 


Vinnare under vårsäsongen blev Magnus Johnson, hans bästa tips för att lyckas i C More Manager Allsvenskan hittar du här.

TA UT DITT LAG HÄR! 

Så går det till

- Höstversionen av spelet börjar räkna poäng lördagen den 9 juli 2016 och fortsätter fram till de sista schemalagda matcherna söndagen den 6 november 2016.

- På managerallsvenskan.cmore.se startar varje deltagare med en fantasy-budget på 80 miljoner kronor. Spelarbudgeten får användas för att ta ut elva spelare. Antingen med hjälp av eget fotbollskunnande eller genom att lämna allt till "slumpen", där datorn kliver in och väljer ett lag.

- Efter varje färdigspelad omgång summeras varje spelares resultat och presenteras i den generella tävlingen där Sveriges främsta managers rankas. Det går även att skapa miniligor där resultaten kan jämföras med familj, vänner och kollegor.

- Under säsongen tilldelas varje lag totalt tre spelarövergångar varje vecka. Dessa spelarövergångar delas ut varje tisdag kl.01.00 CET.

- C More Manager Allsvenskan 2016 är uppdelat i Vår och Höst. C More Manager Allsvenskan Vår 2016 (2 april 2016 - 29 maj 2016) och C More Manager Allsvenskan Höst 2016 (9 juli 2016 - 6 november 2016) kommer ett gratis transferfönster att öppnas. Det ger varje spelare chansen att byta ut valfritt antal spelare utan begränsningar.

- En nyhet för höstversionen av spelet är att det även finns en Premium-version av spelet. För 49 kronor kan du tävla om ännu finare priser. Det finns såklart fortfarande en gratisversion.

- Mer information om regler och hur spelet fungerar finns under regelsektionen på managerallsvenskan.cmore.se.

C More Manager Allsvenskan är ett samarbete mellan Fotbollskanalen, Allsvenskan och Föreningen Svensk Elitfotboll.

Publicerad 2016-07-09 kl 07:03
ALLSVENSKAN