TV: Bergstrands passning efter Vaihos räddning: "Visste att han skulle ta den"

I mitten av andra halvlek fick Markus Rosenberg chansen att kvittera för MFF mot Djurgården.
Men anfallaren brände sin straff, vilket Kim Bergstrand var säker på.
- Vi visste att Tommi skulle ta den. Där var jag inte nervös, säger Dif-tränaren till C More.

I spelaren visas intervjun med Kim Bergstrand.

Under söndagen ställdes Malmö FF hemma mot Djurgården i ett toppmöte i allsvenskan. I andra halvlek tog bortalaget ledningen då Mohamed Buya Turay nätade fram till 1-0.

Några minuter senare fick MFF chansen att kvittera då laget tilldömdes en tveksam straff.

Då räddade Tommi Vaiho Markus Rosenbergs straff och efter matchen menar Kim Bergstrand att han var säker på att MFF-kaptenen skulle bränna från elvameterspunkten.

Du var inte alls nervös?
- Nej, faktiskt inte. Man såg när Markus gick fram, som ändå är en jävligt cool spelare, att han var stressad.

Straffmissen från Rosenberg var MFF:s sjätte straffmiss under årets allsvenska säsong.

Buya Turays mål blev matchens enda och Djurgården vann därmed matchen med 1-0.

Publicerad 2019-08-25 kl 19:40