Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Vänsterback nobbar DIF - flyttar till Norge

Trollhättans Rikard Nilsson uppvaktades av Djurgården under förvintern men då intresset avtagit har försvarsklippan hittat en ny klubbadress.

Rikard Nilssons stabila spel i backlinjen var en av orsakerna till att Trollhättan kunde ta klivet upp i Superettan till kommande säsong.
Men redan tidigt stod det klart att Nilsson inte följer med. Han vill ännu högre upp i seriesystemet och var under en tid i kontakt med Djurgården.

Intresset har dock svalnat rejält från Stockholmsklubben och det har gjort att Nilsson sett sig om efter andra alternativ. På fredagen väntas han bli klar för Lyn i norska ligan efter att ha varit och tränat med klubben sedan i måndags.
- Jag tar ett beslut på fredagen. De ville jag skulle stanna längre men det finns ingen möjlighet för mig. Jag har andra intresserade klubbar också som vill ha svar. Men det känns riktigt bra på träning och jag vill ju spela så högt som möjligt, säger Nilsson till Trollhättans Tidning Elfsborgs läns Allehanda.

Hans beslut att lämna Trollhättan står fast och han har inte ens funderat på att stanna.
- De gav mig ett kontraktsförslag som jag tackade nej till. De ville jag skulle spela "gratis" och hoppades att jag skulle vara den där schyssta killen som ställer upp. Nej, men skämt å sido. Det var inget för mig och sedan dess har vi inte pratats vid.

Publicerad 2009-01-09 kl 15:49
Annons
Annons
Annons