Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Varnar Malmö: ”Vi har slagit flera storlag”

Efter vinsterna mot Helsinborg och Blåvitt. Nu ska Norrköping slå Malmö.

Norrköping har redan besegrat både Helsingborg och IFK Göteborg i år. Senare i dag ställs man mot Malmö hemma på Nya Parken och hoppas nu kunna ställa till med problem för ännu en favorit.

En av ”Pekings” stora stjärnor, Astrit Ajdarevic, ser positivt på mötet med MFF.
– Det blir en tuff match. De har kommit igång rejält under den senaste tiden, så vi måste vara med på tårna, säger han till FotbollDirekt.se.
– Vi har ju slagit så kallade storlag förut. Om vi gör vårt rätt så har vi stora möjligheter till att vinna. Men vi måste ha respekt för Malmö, som är ett bra lag.

Mittfältaren tycker inte att Norrköping ska tänka på Malmös spel allt för mycket, utan mer fokusera på sitt eget, trots att skåningarna är ett allsvenskans mest skickliga lag.
– Det är de som kommer hit och då ska vi inte anpassa oss. Vi ska fortsätta spela vårt spel, så som vi gjort på hemmaplan. Gör vi det så kan det bli bra.

För Ajdarevic blir det också en speciell match, som har flera kompisar i dagens motståndarlag.
– Ja, det är några och det är alltid kul. Malmö är ett stort lag och det är sådana här matcher man ser fram emot. Speciellt de här lite större, det ska bli kul för mig och grabbarna.

Publicerad 2012-04-29 kl 09:18
Annons
Annons
Annons