POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Vasquez flört med Blåvitt: "Vill få förtroende även om jag inte gör mål, som Robin Söder"

Andrés Vasquez slog igenom stort 2007 och svarade för årets mål.
Nu är 26-åringen klubblös – och han flörtar med Blåvitt.
– Jag vill få förtroende och spela mycket även om jag inte gör mål, precis som Robin Söder. Det handlar inte om pengar. Jag skulle kunna spela gratis för IFK, säger han till gt.se.

Det var mot Örebro i maj 2007 som Andrés Vasquez presenterade sig med ett numera klassiskt mål. Med sin ”rabona” blev han en Youtube-hit och blev senare såld till FC Zürich. 2011 flyttade tillbaka till Sverige – och till konkurrenten Häcken.

Efter en skadefylld säsong 2012 så förlängdes inte kontraktet och han är sedan juni 2013 klubblös.

– Jag vill spela på högsta nivå, vilket jag vet att jag klarar av. Jag vill få förtroende och spela mycket även om jag inte gör mål, precis som Robin Söder. Det handlar inte om pengar. Jag skulle kunna spela gratis för IFK, säger han till gt.se.

Och är det inte ”högsta nivå” så får det vara för Vasquez. Han har bland annat tackat nej till division I-laget Örgryte och en klubb i USA:s andraliga.

– Jag vill få ett erbjudande som jag känner är värt att lägga tid och kraft på. Jag vill visa att jag fortfarande är en väldigt bra fotbollsspelare, även om jag inte spelat på ett tag.

Publicerad 2014-06-05 kl 08:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå