Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Vi är jätteledsna - Dulees skada påverkar oss''

AIK:s Dulee Johnson är skadad på nytt. Jobbigast tänkbara besked för mästarna som är på väg mot kris. Men AIK känner ändå inte att stjärnan kom tillbaka för snabbt.

- Det var en kontaktskada så jag tror inte att han kom tillbaka för tidigt. Kontaktskador går aldrig att gardera sig mot, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till FotbollDirekt.se om den hårda smäll Johnson fick av Örebros Nordin Gerzic.

- Men vi är jätteledsna. Det här påverkar oss. Han visade vad han betyder så länge han fick vara skadefri. Han dominerade, tycker jag. Jag tror inte att det finns en enda allsvensk klubb som skulle klara av en skada på någon som Dulee utan att det märks.

I 57:e minuten gick det inte längre för AIK:s störste stjärna.
Fotleden smärtade igen och det vara bara att bryta och han lindades omgående i spelarkuren.
Men att Johnsons tidigare fotledsskada kanske inte hade hunnit läka sig tillräckligt stark vill inte AIK:s sportchef spekulera i.

- Det går ju alltid att spekulera i. Men han har sett bra ut på träning och kunnat gå för fullt. Och han var ju en av planens bästa så jag har svårt att se att vi gjorde fel som släppte fram honom mot Örebro.

En tillvaro utan Johnson en längre tid illavarslar för AIK med den tunga start laget fått. Tacksamt nog så kan nu AIK:s mångmiljonförvärv rädda situationen. Tidigare avstängde Sebastian Eguren är tillbaka igen.

- Vi får se hur vi väljer att göra. Jag tycker vi har flera bra alternativ i Sebastian, Daniel Tjernström och Kevin Walker.

- Resultatmässigt är det som det är. Det är viktigt bara att inte glömma bort att vi vann många matcher knappt i fjol. Hittills har vi inte haft marginalerna med oss men det är bara att fortsätta att jobba och slipa detaljer.

Ola Gustavsson


Publicerad 2010-04-07 kl 13:29
Annons
Annons
Annons