Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Vi kanske har lurats att tro att vi är bättre än vi är''

Brommapojkarna har i ett års tid satsat på ett vis som aldrig tidigare. Men trots flera större spelarköp är BP nu likväl farligt nära att åka ur.
- Ett misslyckande är stora ord men visst är det en form av misslyckande, säger BP:s sportchef.

- Det kan vara ett problem att många av våra spelare kanske lurats att tro att vi är lite bättre än vad vi kanske är, säger sportchefen Ola Danhard till FotbollDirekt.se och syftar till större förväntningar på BP än vanligt efter den satsning som gjorts.

Brommapojkarna har under det senaste året valt en för BP ny och otypisk väg genom att satsa mångmiljonbelopp på etablerade namn.
Men trots kvalitetsspelare som Mikkel Jensen, Babis Stefanidis, Pablo Pinones, Pontus Segerström och John Guidetti så har säsongen blivit en besvikelse och satsningen på väg att spricka.
Fyra omgångar före slutet är den lilla Stockholmsklubben illa ute och riskerar att åka ur.

- Ändå tycker jag vi har ett bättre lag än att åka ur. Vi har ju haft målsättningen att ligga någonstans i mitten. Men samtidigt så måste man se att vi fortfarande är i en etableringsprocess, fortsätter Ola Danhard.
- Vi är bra men har som sagt kanske lurats att tro att vi är bättre än vad vi är. Även om vi är bra så måste vi jobba hårt för det och skaffa oss ännu mer erfarenhet.

Är det en knäpp på näsan att ni gått bakåt när ni för första gången valt att frångå er tidigare så försiktiga strategi?

- Nej, jag tycker ändå inte det. Det är en del av charmen med fotbollen att det aldrig finns några garantier även om du satsar lite större.
- Vi ångrar ingenting och tycker att vi har fått in bra spelare som känner för klubben och klarar vi oss bara kvar så tror jag vi kan lyfta till nästa säsong.

Hur ser du på slutomgångarna?
- Jag är fylld av...jag tror vi har kvalité och rätt inställning för att klara oss.

Publicerad 2010-10-06 kl 16:06
Annons
Annons
Annons