POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

”Vi klarade inte av att spela på naturgräs”

0-2 borta mot seriens bästa hemmalag. Då förklarade Sören Åkeby förlusten med - naturgräset.
– Jag har aldrig varit med om att så många spelare fått kramp, vi klarade inte av att spela på naturgräs. Det är skillnad mot konstgräs, säger Åkeby.

 

MALMÖ. Sundsvall gjorde en bra match mot Malmö och stod upp bra defensivt i 86 minuter. Men hela andra halvleken var det flera trötta spelare som hade fått jaga boll hela matchen och tillslut straffade det sig när MFF gjorde två mål i slutminuterna och vann med 2-0.
– MFF vann rättvist, de var ett bättre lag än oss i dag. Möter man ett så bra lag måste man göra mål på sina chanser och det misslyckades vi med idag. Framförallt i inledningen av den andra halvleken där vi hade två kanonlägen att ta ledningen i matchen. Vi var annars nöjda med 0-0 i halvtid och tyckte att vi hade fått matchen dit vi ville, säger Sören Åkeby.

Åkeby ville inte skylla på konstgräset men menade ändå att det kan ha varit en av anledningarna till att man inte orkade stå emot Malmös press hela matchen ut.
–Våra spelare blev för trötta och MFF tog över i andra. Jag har aldrig varit med om att så många spelare fått kramp, vi klarade inte av att spela på naturgräs. Det är skillnad mot konstgräs, sa Åkeby.

Ola Selby

 

Publicerad 2012-08-28 kl 08:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå