Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Vi kommer inte bli sönderköpta som AIK''

Malmö FF står inför risken att bli sönderköpta. Som AIK förra vintern. Ett namn i farozonen är Agon Mehmeti - men MFF-anfallaren oroas inte för en spelarflykt.

- Vi kommer inte att bli sönderköpta som AIK. Jag känner att vår ledning har koll, säger Malmöstjärnan Agon Mehmeti till FotbollDirekt.se och avslöjar:

- Efter semestern, i början av januari, ska jag börja förhandla med Malmö. Jag kan absolut tänka mig att stanna. Det inspirerar att försöka lyckas som FC Köpenhamn gjort i Champions League.

Agon Mehmeti, Daniel Larsson, Guillermo Molins och Jiloan Hamad.
Kvartetten har hela hösten varit tungt punktmarkerade av rykten. Men än har ingenting hänt och Mehmeti har svårt att se att mer än något enstaka namn försvinner i januari.

- Något namn kan säkert försvinna men någon spelarflykt tror jag inte vi behöver vara rädda för. Jag är som sagt övertygad om att klubben har koll.

Mehmeti själv är ett av MFF:s mest omskrivna namn men han ser i första hand ut att gå och vänta på förhandlingar om det kontrakt som går ut kommande säsong. Något bud på honom finns inte.

- Jag vet att det finns intresserade klubbar men först och främst är jag koncentrerad och nyfiken på att höra vad Malmö har att erbjuda.
- I vissa tidningar låter det som att jag bestämt mig för att lämna - men det stämmer inte. Jag har ju inte ens börjat förhandla med Malmö och Malmö har inte fått något bud på mig.

Så Malmö har stora chanser att lyckas behålla dig?
- Jag kan absolut tänka mig att stanna. Det blir fantastiskt och motiverande med Champions League och gör det helt klart svårare att lämna, även om jag skulle få ett bud. Å andra sidan är bara klubben och budet det rätta så blir det så klart svårt att stanna.

Publicerad 2010-12-23 kl 16:22
Annons
Annons
Annons