POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

"Vi lägger ingen tonvikt på Wanderson"

INFÖR GAIS-ELFSBORG:

Wanderson har gjort Gais till ett topplag - men guldfavoriten Elfsborg stirrar sig inte blinda på den brasilianske stjärnan.

GAIS

Preliminär startelva: Dime Jankulovski - Jimmy Tamandi, Calum Angus, Fredrik Lundgren, Richard Ekunde - Eric Bassombeng, Jonas Lindberg, Johan Mårtensson, Mervan Celik - Wanderson, Amadaiya Rennie.

Skador/avstängningar: Alvaro Santos, Richard Spong, Romarinho, Reuben Ayarna, Alexander Angelin.

Håll ögonen på: Amadaiya Rennie. Möter den klubben som han är utlånad i från.  Målskytt mot Mjällby senast och en spelare som aldrig slutar springa. Visar att det finns fler än bara Wanderson i Gais offensiv.

Citat från Gais:
- Vi har ganska bra koll på Elfsborg. Vi måste vara oerhört organiserade, säger Gais assisterande tränare Kjell Pettersson till FotbollDirekt.se.

- Vi tycker att har haft ett bra grundspel så vi kan gå in med ett starkt självförtroende i kväll.

- Vi kommer försöker göra det som vi är bra på. Vi kommer att gå inte med vårt spel och göra vår grej.

ELFSBORG Preliminär startelva: Ante Covic - Daniel Mobaeck, Anton Lans, Andreas Augustsson, Andreas Klarström - Niklas Hult, Oscar Hiljemark, Martin Ericsson, Anders Svensson, Johan Larsson - Lasse Nilsson.

Skador/avstängingar: Martin Andersson, Jon Jönsson, Johan Sjöberg, Jesper Christiansen.

Han är formstarkast: Niklas Hult. Frågan är om han inte kommer få ett samtal från något av landslagen snart? Har fått ett genombrott som heter duga. Assist senast i segermatchen mot Malmö.

Citat från Elfsborg:
- Det kändes jättebra att slå Malmö senast. Det stärkte självförtroendet ordentligt, säger Elfsborgs assisterande tränare Peter Wettergren till FotbollDirekt.se.

- Nu är det match mot ett formstarkt Gais. Det är ett bra spelande lag. Snäppet bättre än förra året. De är svårslagna.

Den eviga frågan - hur ska ni stoppa Wanderson?

- Vi har mött Wanderson förrut, då har vi lyckats bra. Vi lägger inte för mycket tonvikt på honom, men det handlar om att inte tappa boll till honom. Vi vet om hans kvalitéer.

- Vi har ett spel som vi spelar. Sen finns det saker och ting som är taktiska för varje match. Men grundspelet är det samma.


 

Publicerad 2011-04-29 kl 15:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå