POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

Vibe avstod sign on-bonus: "Vet att 'Tobbe' också tackade nej"

Foto: Bildbyrån.

Lasse Vibe återvände i veckan till IFK Göteborg.
Nu berättar han att han valde att avstå sign on-bonus. 
- Om jag skulle gå till Blåvitt så är det för andra anledningar än pengar, säger han till GP

Lasse Vibe återvände tidigare i veckan till IFK Göteborg efter nästan fyra år utomlands i Brentford och i kinesiska Changchun Yatai. Den danske anfallaren skrev på ett kontrakt över ett plus ett år och berättade efter presentationen att han hade andra erbjudanden att ta ställning också, men att Blåvitt var hans förstaval och att han gick på sin magkänsla. 

- Oerhört kul att vara här igen. Magkänslan och ett antal bra samtal avgjorde mitt val av klubb, sa Vibe i en kommentar på Blåvitts hemsida. 

GP har även uppgifter om att Vibes andra erbjudanden var mer lukrativa, samtidigt som han själv berättar att han inte fick en sign on-bonus av Blåvitt. 

- Det fanns bättre erbjudanden, det är inget att ljuga om. Sen är det inte så att jag tackat nej till miljoner för att komma hit till skit, säger han till GP. 

- Klubben kom med ett erbjudande och jag tackade ja. Jag vet att "Tobbe" också tackade nej till sign-on när han kom hem och i det läget som Blåvitt är i nu så finns inte de pengarna. Jag kände att om jag skulle gå till Blåvitt så är det för andra anledningar än pengar, fortsätter han. 

IFK Göteborg ställs härnäst mot Elfsborg hemma i allsvenskan. 

Publicerad 2019-04-05 kl 08:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå