Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Viktor Elm missar premiären: "Den är nog körd"

Foto: SCANPIX

Kalmar får klara sig utan Viktor Elm när allsvenskan drar igång om en dryg månad.
- Premiären är nog körd, det vågar jag säga, säger han till 24kalmar.se.

Ihop med talangen Anton Maikkula undersöktes 30-åringen av landslagsläkaren Leif Svärd i Göteborg under fredagen, och prognosen blev dyster. Den höftskada han drabbats av var värre än befarat.

– Jag har tydligen dåligt med brosk i det området och det var väl inte det beskedet jag ville höra. Nu ska jag ta inflammationshämmande tabletter och hoppas att smärtan försvinner. Det blir även ett steg tillbaka i rehabträningen, jag ska undvika stötar och köra den styrka jag kan köra så det blir inomhus med Kjell (Svensson) ett tag nu, säger Viktor Elm till 24kalmar.se.

– Premiären är nog körd, det vågar jag säga. Jag får se när jag kommer tillbaka, det får ta den tid det tar. Jag ska komma tillbaka starkare än någonsin, säger Viktor Elm.

Vad gäller Anton Maikkula och dennes ljumskproblem gick det inte att ställa någon klar diagnos, men enligt 24kalmar.se kan det handla om så kallad "sportsman's hernia", ett tillstånd som orsakar smärta men som inte beror på någon muskelblödning. Fall av allvarligare karaktär kan kräva operation, vilket brukar medföra ungefär en månads rehabilitering.

Publicerad 2016-02-28 kl 10:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons