Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Vill se samma aggressivitet som mot AIK

Inför Brommapojkarna-Gais:

BP tror en liknande match som mot Djurgården kan räcka långt i kväll. Gais vill jämte vara lika aggressiva som mot AIK.

BROMMAPOJKARNA Skador/avstängningar: Mikkel Jensen (s), Dalil Benyahia (s), Kim Odelius (s), Benny Lekström (s).

Preliminär startelva: Kristoffer Nordfeldt - Tim Björkström, Pär Asp, Pontus Segerström, Miiko Albornoz - Gabriel Petrovic, Imad Chhadeh - Babis Stefanidis, Andreas Eriksson, Olof Guterstam - Joakim Runnemo. 

Håll ögonen på: Pontus Segerström. Försvararen har styrt upp BP:s försvar och laget har inte släppt in något mål på två raka matcher.

BP-snack:
- Mikkel Jensen saknas denna gång. Det är ingen större grej, utan mer en säkerhetsåtgärd, säger tränaren Kim Bergstrand till FotbollDirekt.se.

- Kan vi göra en liknande prestation som mot Djurgården senast plus att vi kan göra mål kommer jag att vara riktigt nöjd.

- Gais gjorde en jättebra match mot AIK senast. Wanderson är alltid farlig och en spelare vi måste ha koll på.

GAIS

Skador/avstängningar: Calum Angus (s), Richard Spong (s), Johan Rundqvist (s).

Preliminär startelva: Dime Jankulovski - Jonas Lundén, Hallgrimur Jonasson, Fredrik Lundgren, Kenneth Gustafsson - Kyle Patterson, Johan Mårtensson, Romario, Eyjolfur Hedinsson - Wanderson - Björn Andersson.

Gais-snack:
- Vi måste vara lika kompakta och aggressiva som vi var mot AIK om vi ska vinna mot BP. Det blir nyckeln för oss, säger tränaren Alexander Axén till FotbollDirekt.se.

- BP är ett av seriens bästa passningslag och jag tycker de har fått för lite poäng mot för vad de har presterat.

- Även om vi vann senast är det ingen arbetsro. Den har man bara ett par dagar efter den senaste matchen. I övrigt är det bara ett hårt jobb som gäller. Man är under press hela tiden.

FD-kommentar:
- BP har drabbats av samma syndrom som övriga Stockholmslag - laget gör inga mål. Nu är Pablo Pinones Arce tillgänglig igen men frågan är om han får chansen redan från start. En Pablo i form behövs, med all respekt för Joakim Runnemo som ändå har ett stort spel i sig.

- Gais hade en rejäl urladdning mot AIK och tränaren Alexander Axén har drabbats av det delikata problemet att kanske tvingas peta målgöraren Björn Andersson, då lagkaptenen Fredrik Lundgren är tillbaka i backlinjen. Wanderson har haft en trög inledning på säsongen. Men väck inte den björn som sover...

Mats Jonsson


 

Publicerad 2010-04-06 kl 12:00
Annons
Annons
Annons