Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ville ha 8 miljoner av AIK

AIK ville ha Labinot Harbuzi. Harbuzi ville ha åtta miljoner.
– Det min rådgivare tyckte att vi skulle skicka till dem för att se vad vi kunde få ut av dem verkade de inte ha gillat, säger Harbuzi.

Labinot Harbuzi har länge ryktats till AIK och förhandlingar mellan klubbarna påbörjades men strandade lika fort. Enligt Aftonbladet har 26-åringen krävt åtta miljoner i sign on-bonus och 200 000 kronor i månaden för att gå till Solna-laget.
– Summor på det sättet, just det kanske inte stämmer riktigt. Det var rådgivarna som snackade om hur mycket ett avtal ska vara värt. Sedan får man tänka på att lagen som är intresserade för tillfället inte behöver betala någon övergångssumman till någon klubb heller, säger Harbuzi till tidningen.
– Det min rådgivare tyckte att vi skulle skicka till dem för att se vad vi kunde få ut av dem verkade de inte ha gillat. Mer än så vet jag inte, sedan har det inte varit något mer snack.

”Labbe” vet dock inte om AIK fortfarande är aktuellt.
– Ingen aning faktiskt, jag har inte hört något mer från den rådgivaren som hade hand om det eller från AIK. Men det var inte det sista spåret jag hade.

Publicerad 2012-06-25 kl 19:54
Annons
Annons
Annons