Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Vingklippt Kalmar ”Guldfågel” igen mot AIK

Flera spelare på väg tillbaka. Kalmars skadesmäll från premiären ser nu snart ut att vara borta – lagom till AIK-matchen.

En av flera som nu ser ut att kunna komma loss redan till AIK här näst är Sebastian Andersson.- Sebastian gick för 100 procent och sa själv att det kändes jättebra, konstaterar Kjell Svensson för Östran.

Mycket fokus har de senaste veckorna gått åt till att prata om Kalmars skadeelände. Nu finns förhoppningar om att den tiden ska ta slut. Under gårdagens träning var några spelare tillbaka. – Sebastian Andersson och Tobias Eriksson tränade idag, sa Kjell Svensson till Östran igår.

Det upphaussade nyförvärvet Sebastian Andersson ser ut att kunna göra comeback redan mot AIK. Anfallaren skadade nyckelbenet i en träningsmatch mot Hammarby under utlandslägret på Cypern.

- Sebastian gick för 100 procent och sa själv att det kändes jättebra, konstaterar Kjell Svensson och fortsätter: - Han är definitivt med och slåss om platserna i laget till på måndag.

Tobias Eriksson var igår med på uppvärmningen vilket är hans första träning på tio veckor. Något som Eriksson direkt var tvungen att skriva om på Twitter. - Härlig känsla att få dra på sig fotbollsskorna igen, skrev Eriksson på Twitter efter träningen.

Även Abiola Dauda fick positiva besked efter den skada som han ådrog sig i premiären mot Sundsvall. Han kanske till och med kan vara aktuell för måndagens match mot AIK.

- Vi fick positiva besked efter dagens ultraljud. Undersökningen visade ingen skada även om han känner lite smärta i vissa situationer. Jag vågar inte svara på om han är med mot AIK, jag skulle dock tippa att han blir borta ungefär en vecka, säger Kjell Svensson.

Kalmar tar på måndag emot AIK hemma på Guldfågeln Arena.

Michael Ehn

Publicerad 2012-04-04 kl 12:07
Annons
Annons
Annons