Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Wahlström efter succén: "Jag är ingen hjälte"

Publiken skanderade hans namn.
Med rätta. Oskar Wahlström gjorde ett av sitt livs bästa matcher när Djurgården tog säsongens andra seger genom 2-1 mot Gais.

- Men jag ser mig inte som en matchhjälte. Alla i laget var det idag med tanke på att vi vann, säger han till FotbollDirekt.

Mycket har varit fel hos Djurgården den senaste tiden. Inga mål - inget bra spel och ett målvaktsspel som många gånger varit under all kritik.

Mot Gais var det mesta åtgärdat, inte minst det sistnämnda.
- Äh, så avancerad var inte räddningen. Jag såg bollen hela tiden och den tog också på någon i muren och bromsade lite, så jag fick göra en tv-räddning. Jag såg bollen hela vägen, säger Wahlström om räddningen på Wandersons frispark som fick publiken på Stadion att dra efter andan.

Djurgården gick fram till 2-0 men Gais var hela tiden på hugget och skapade tillräckligt för att ha gjort både ett, två och tre mål i den första halvleken. Men det blev bara ett, via en mycket snygg konstspark av Wanderson.
Då hade Wahlström gjort ett par darriga ingripanden som inte såg förtroendeingivande ut men räddningarna i den andra halvleken kompenserade dessa med råge.

Räddningen på Mattias Lindströms närskott i målområdet med bara tio minuter kvar var högkaratig.
- Den var mer avancerad. Den är jag riktigt nöjd med, säger Wahlström.

Och nu har du tagit över som etta från Pa Dembo Touray? - Det vill jag inte säga något om. Det får den bestämma som tar ut laget. Jag kan bara göra så gott jag kan.

Mats Jonsson

Publicerad 2009-05-04 kl 22:14
Annons
Annons
Annons