Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Walker smickras av Vejle-intresse: "Ett bra alternativ"

Kevin Walker har ännu inte förlängt med AIK - nu tar Vejle upp jakten på mittfältstalangen. Och Walker gillar den danska uppmärksamheten.

- Jag vet att det finns intresse från Vejle och det är smickrande att de är intresserade, säger Kevin Walker till Sportexpressen.

Kevin Walkers kontrakt med AIK går ut i sommar. Och Solna-klubben har länge tvekat om att förlänga med den 21-årige mittfältaren.
Detta har väckt intresse hos Vejle - när AIK tog emot Vasalund på Skytteholm igår fanns klubbrepresentanter på plats för att studera Walker. Vejle tränas av gamle landslagsspelaren Mats Gren, och denne ser klart positivt på en Walker-värvning.

- Jag känner Kevin väl sedan han var i Örebro och det är en bra spelare. Vi ska ha in två-tre spelare till sommaren och Kevin skulle nog passa bra hos oss, säger Gren.

Nu uppges AIK och Walker förhandla om en kontraktsförlängning. Och Gnaget är fortfarande första-alternativet för den unge talangen.

- Självklart vill jag stanna, men det beror också på hur klubben ser på mig och det känns som man vill veta att klubben ska satsa på en, även om det så klart inte går att få några garantier om speltid.

Vejle ligger för närvarande tvåa i danska andraligan och är med andra ord på väg att återvända till Superligan.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-02-24 kl 11:28

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER