Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Walker: "Vi släpper till för enkla mål"

Första matchen från start sedan 2008 hade kunnat blivit mer angenäm för Kevin Walker. 0-4 mot IFK Göteborg och mycket att fundera på.

- Sist jag spelade i Allsvenskan var mot slutet av säsongen 2008 och då spelade jag mot Gais borta. Man har vandra vid sidan av länge och nu kände det kul att få spela igen trots omständigheterna, säger Walker till FotbollDirekt.se.

Walker visade ändå framfötterna med flera offensiva initiativ och vann flera bollar på mittfältet, vilket lovar mycket inför framtiden.
- Helt okej insats från min sida. Men det är som det är. Man kan inte säga att man gjort en skitbra match om man förlorat med 0-4.

- Men det känns som om man är tillbaka på allvar. Så på så vis är det positivt för egen del men det är inget att glädja sig åt idag. Laget går ändå före individen, säger Walker.

0-4 mot IFK Göteborg var frukten av ett allt annat än stabilt försvars och målvaktsspel och ett uddlöst anfallsspel.
- Vi släpper till lite för enkla mål och det har varit storyn under hela säsongen. Vi gör inte fyra mål framåt heller som det är nu.

Trots förlusten ser Walker ändå framtiden an med tillförsikt. Analyserna får vänta - redan på söndag är det en ny match att fokusera på. Walker lär inte ha försämrat sina aktier till spel från start igen efter torsdagskvällens insats.
- Ja, det är bara att glömma den här och gå vidare till nästa match. Det är tät matchning just nu och det är bara att försöka vinna nästa, även om det blir en tuff resa hem.

Publicerad 2010-05-06 kl 23:35
Annons
Annons
Annons