Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Wanderson: "Jag vill till Chelsea"

I fredags hävdade en källa till fotbollskanalen.se att Heerenveen leder jakten på Wanderson. Men nu säger anfallaren själv att han vill gå till Chelsea.
– Det hade varit fantastiskt att få spela i en sådan klubb som Chelsea, säger han till Göteborgsposten.

Under hösten har representanter från 13 olika europeiska storklubbar följt Wandersons utveckling i allsvenskan. Ingen spelare i Gais har någonsin varit så eftertraktad som skyttekungen från Brasilien.
I mötet mellan Gais och Malmö för drygt två veckor sedan var representanter från Chelsea på plats för att specialstudera Wanderson. Ett besök som gjorde honom salig av lycka.
– Jag blev överlycklig när jag hörde att Chelsea var på plats för min skull, säger Wanderson till Göteborgsposten. Chelsea är en klubb som jag väldigt gärna skulle tänka mig att spela för.

Enligt en källa till fotbollskanalen.se leder Heerenveen jakten på Wanderson och att affären verkar landa på omkring 2 miljoner euro. Men Gais klubbdirektör Sebastian Arby vill ha mer för skyttekungen.
– För tre miljoner euro släpper vi Wanderson, säger Arby.

Diskussionen kring Wanderson är fortfarande inte slut och affären rullar vidare. Men enligt hans agent Oliver Cabrera kommer det hela att vara klart i november månad.

Gais skyttekung är nominerad till ”Årets mittfältare” i Fotbollsgalan som sänds i TV4 klockan 20.00.

Publicerad 2009-11-09 kl 17:26
Annons
Annons
Annons