POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Wandersons "vän" påstår att han är den riktiga agenten: "Känner mig förrådd"

Wanderson är indragen i en ny agenthärva. En agent som säger sig jobba för brassen menar att det fanns ett bättre anbud från Holland – och att Saudiarabien är fel steg.
- Jag kastar inte bort min karriär, säger Wanderson till fotbollskanalen.se.

Det är sajten Nyheter24 som på lördagen visar upp ett dokument där agenten Patrik Mörk uppges ha fått sparken av Wanderson.
Brassen Wanderson säger till fotbollskanalen.se att han inte skrivit under dokumentet.

I artiklen påstår sig Michael Saunders vara Wandersons agent och både Saunders och Oliver Cabrera är kritiska till Patrick Mörk som bara ska ha sett till sin egen vinnings skull i Wandersons senaste övergång, affären mellan Gais och Al-Ahli.

- Jag känner mig förrådd av Wanderson, Gais och den där Patrick Mörk, säger Michael Saunders till Nyheter24 och menar dessutom att Wanderson kastar bort sin karriär när han går till Saudiarabien.

Uppgifterna går inte bara isär när det kommer till vem som representerar brassen. Saunders menar nämligen att Gais borde ha accepterat ett anbud från holländska klubben Venlo som var bättre och skulle ha gett mer pengar.

Brassen Wanderson har en annan uppfattning:

- Det här var bättre för mig och för Gais också, bättre för alla. Holländska klubbar var bara snack hela tiden, inget konkret, säger Wanderson till fotbollskanalen.se.


Saunders säger att du kastar bort din karriär genom att gå till Saudiarabien, kommentar?

- Jag är 24 år och har skrivit kontrakt i tre år med en ny klubb, så jag kastar inte bort min karriär,

Wanderson åker upp till Stockholm under måndagen för att besöka den saudiarabiska ambassaden innan han reser till sin nya klubb på tisdag.

I artikeln går Michael Saunders, den som påstår sig vara Wanderson do Carmos riktiga agent, till hårt angrepp mot Patrick Mörk och kallar honom för en kackerlacka, även agenten Oliver Cabrera är mycket kritisk till Patrick Mörk som slår ifrån sig.

- Den här brassen med ett engelskt artistnamn valsar bara runt och jag har ingen aning om vad han har för syfte med det. Jag är registrerad agent för Wanderson hos Fifa, den här personen som har uttalat sig är inte ens en licensierad agent, han finns inte på någon lista, säger Patrick Mörk till fotbollskanalen.se och menar också att snacket om bättre bud inte stämmer.

- Den här klubben VVV gav ett bud direkt till Gais, som Gais berättade för mig var ungefär en tredjedel av vad det nu Gais har sålt för.

Publicerad 2010-08-01 kl 10:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto