POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Wärnmark skakad av attacken: "Han har börjat tänka på vad som kunde ha hänt"

Assisterande domaren Daniel Wärnmark fick i går ett knallskott mot huvudet i matchen mellan Syrianska och AIK.
- Han har fortfarande sus i öronen, men trumhinnorna är det inget fel på, säger domarbasen Bosse Karlsson till fotbollskanalen.se.

Syrianska - AIK avbröts när linjedomaren Daniel Wärnmark skadades av ett så kallat knallskott som kastades in på plan från läktaren. Wärnmark har undersökts och enligt domarbasen Bosse Karlsson är han fortfarande djupt påverkad av det hela.

- Han har fortfarande sus i öronen. Trumhinnorna var det inga fel på vid undersökningen i går. Han ska nu undersökas av en öronspecialist för vidare analys om huruvida det här kommer att försvinna eller inte, säger Karlsson till fotbollskanalen.se.

Hur mår han?
- Det är upp och ner. Han har börjat tänka på vad som kunde ha hänt, då åker man ju ner igen. Det kommer att bli en svår fas för honom. Vi hade lite tur i oturen att han har en inplanerad semester några veckor framöver. Det blir bra för hans rehabilitering.

Wärnmark är ännu inte säker på om han vill fortsätta som domare eller inte.

- Han säger att han ska fatta ett beslut om att fortsätta eller inte, det kommer han att fundera igenom med familjen, säger Karlsson.

Publicerad 2011-04-26 kl 16:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå