POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Westlin har inte erbjudits nytt kontrakt

Förra året var han Johan Oremos närmaste lekkamrat och given i startelvan. 2008 har varit blytungt för anfallaren och efter säsongen löper 28-åringens avtal med Gefle IF ut.

- Jag har inte fått något kontraktsförslag, säger han till FotbollDirekt.se.

Westlin har spelat med Gefle sedan sommaren 2002 då han lämnade bänken i IFK Göteborg för en given plats i laget hos gästrikarna. Förra året huserade Westlin ihop med Johan Oremo i anfallet när Gefle knep tiondeplatsen i allsvenskan. Westlin svarade för sex fullträffar. Den här säsongen har varit helt motsatt. Johan Oremo har försvunnit, men istället har spelare som Hasse Berggren, Jonas Lantto, Alexander Gernt och Amadou Jawo gått före i startelvan. Westlin kan inte svara på vad som har hänt.

- Nej, du får fråga någon annan än mig.

Känner du dig sämre? - O, nej.

Mot Örebro SK fick Westlin chansen i startelvan för första gången i år och då blev han målskytt direkt. Fullträffen betyder att Gefle fick med sig en mycket viktig poäng i bottenstriden.
- Det var kul att få spela igen. Samtidigt hade vi två skador och det var därför som jag fick spela. Man ska inte dra för stora växlar av det, säger han luttrat.

Daniel Westlins kontrakt löper ut vid årsskiftet och han har inte fått något nytt avtalsförslag av Gefle. Framtiden undviker han att tänka på.
- Jag har inte funderat mycket på det. Jag ska försöka få så mycket speltid som möjligt.

Vill du själv vara kvar? - Det får vi ta efter säsongen, svarar Westlin.

Publicerad 2008-09-17 kl 14:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå