Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Wicks mot klubbskifte - nobbar nytt Sirius-bud

Foto: Bildbyrån

Joshua Wicks ser mer och mer ut att lämna Sirius i vinter.
Målvakten har nobbat klubbens nya förslag om förlängning, erfar Fotbollskanalen.
- Josh är öppen för allt, säger hans agent Andreas Kouvatsis.

Under den senaste tiden har Sirius och Joshua Wicks förhandlat om en förlängning. Uppsala-klubben vill skriva ett nytt avtal med målvakten, vars kontrakt går ut efter säsongen. För en månad sedan berättade Sirius-tränaren Kim Bergstrand för UNT att man erbjudit Wicks flera kontraktsförslag men att amerikanen vill ha mer betalt.

Sedan dess har parterna fortsatt sin diskussion men nu har Wicks återigen nobbat ett bud från Sirius, erfar Fotbollskanalen.

- Jag vill inte gå in på detaljer, men vi har inte kommit överens hittills. Josh utesluter inte en fortsättning i Sirius, säger 33-åringens agent Andreas Kouvatsis.

Med tanke på läget mellan parterna just nu kan keepern mycket väl lämna Sirius efter säsongen. Wicks sa själv till UNT för en månad sedan att han har bud från andra klubbar att ta ställning till.

- Ja, en del. Både i Sverige och Europa, sa Wicks.

Enligt hans agent Andreas Kouvatsis har målvakten bland annat tackat nej till bud från Turkiet.

- Vi har fått in många förfrågningar om Josh, både från andra svenska klubbar och utländska klubbar. Han är öppen för allt, säger Kouvatsis.

Den här säsongen har Wicks hållit åtta nollor på 24 allsvenska matcher. Hans räddningsprocent (76) är bland de bästa i serien. Bara Christoffer Källqvist (fyra matcher), Peter Abrahamsson (24 matcher), Oscar Linnér (27 matcher), Johan Dahlin (elva matcher) och Michael Langer (15 matcher) har en bättre statistik.

Fotbollskanalen har sökt Sirius Kim Bergstrand utan framgång.

Publicerad 2017-10-27 kl 12:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons