Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Wiland om guldbonusen med Malmö FF: ”Måste vara professionell”

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkter från MFF-Hammarby i spelaren.

MALMÖ. Johan Wiland spelade idag för Hammarby mot Malmö FF, men kan få ett sexsiffrigt belopp om MFF vinner SM-guld.
- Jag gör allt jag kan för laget jag spelar för. Jag kan inte göra något annat.

Tidigare idag skrev Fotbollskanalen om Malmö FF-spelarnas guldbonus, vilket innebär att Wiland får, förutom en guldmedalj, 128 000 kronor om MFF vinner SM-guld och om bonusarna är identiska i år som ifjol. 

Idag var nämligen Wiland tillbaka i Malmö, men i motståndarlaget Hammarby. Efter förlusten med 4-0 fick han en fråga från Fotbollskanalen om han kände att situationen var problematisk. 

- Nej. Jag måste vara professionell och göra allt jag kan för laget jag spelar för. Jag kan inte göra något annat. De betalar mig för att göra ett jobb och det är det jag kan göra för dem. Jag fick chansen att spela på hög nivå i Stockholm i och med att min familj bodde i Stockholm.

- Det har inte ens nämnts. Vi åkte ner hit för att bli bättre. Vi vill bli ett spelande lag och komma dit Malmö är i styrka och spelet. 

- Nu är jag Hammarbyspelare och jag är jättetacksam att de tog emot mig som de gjorde här nere i Malmö idag. Nu är det gjort. Nu är jag som vilken spelare som helst som kommer hit. 

Trots de fyra insläppta målen kände han inte att han kunde ha gjort saker annorlunda på planen, och nämnde att det hade varit svårt att nå samma form som han hade mot AIK senast. 

- Det känns som jag gjorde en ganska okej match. AIK-matchen var lite utöver det vanliga och nu fick jag ganska mycket att göra idag igen. 

- Man är aldrig nöjd när man släpper in fyra, men det gick väl okej.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-09-17 kl 21:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons