POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Wilton vill ha bud från Malmö: "Hör av er snart"

Wilton Figueiredo vill ha ett kontraktsförslag från MFF.

Så snart som möjligt.

– Jag skulle kunna tacka ja till andra klubbar i dag, men vill höra vad Malmö säger först.

I en intervju med Sydsvenskan berättar brassen om sin helomvändning. Redan för två år sedan deklarerade han att en återkomst till Sydamerika lockar och att det av allt att döma skulle bli en flytt dit. Senare uteslöt han mer eller mindre en fortsättning i Sverige. Men nu låter det alltså helt annorlunda.

– Jag har haft tre bra år i Malmö och trivs här, nu när familjen är här. Jag är absolut intresserad av en fortsättning. Men jag vill veta framtiden i god tid. Det är inte så lätt att flytta en familj och man ska ha klart med bostad och så, säger Figueiredo till Sydsvenskan.

Mediet uppger också att Wilton har anbud från Brasilien, Asien och övriga allsvenskan – och att han tänker bestämma sig så fort Malmö kommer med ett erbjudande.

– Jag förstår att MFF ville klara transferfönstret först, men nu väntar jag på att de ska höra av sig, säger Wilton.

Sportchefen Per Ågren blir glad av Sydsvenskans rapport, men påpekar att klubben har fler pussebitar än Figueiredos framtid att ta ställning till. Dessutom är serien inne i ett så kritiskt skede att han inte vill spekulera för mycket om truppens utformning nästa år.

Publicerad 2012-09-11 kl 08:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå