Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Yasins frustration: "Det är jävligt irriterande"

2v

En skadad Ahmed Yasin har tvingats följa Örebro SK från sidlinjen.
Jobbigt, berättar den 30-årige yttern.
- Det är jävligt irriterande att se hur det ser ut på planen, säger Yasin till NA.

Ahmed Yasin, 30, återvände till Örebro SK på ett korttidskontrakt i augusti men har inte spelat några matcher på grund av en korsbandsskada. Samtidigt har ÖSK gått tungt i allsvenskan och redan nu står det klart att laget åker ur serien - trots att tre omgångar återstår. Yasin, som alltså fått följa laget från sidan, ger sin syn av vad som gått fel.

- Energin har varit rätt så död. Sen att sitta uppe på läktaren och titta på när det går som det går… Man vill bara ner och sätta på sig en matchtröja och vända upp och ner på hela planen. Kolla på supportrarna som står upp varje match i 90 minuter och kommer hit när vi ligger där vi ligger och det ser ut som det gör. Det är jävligt irriterande att se hur det ser ut på planen när jag är från den här staden och med det ÖSK-hjärta jag har, säger Yasin till NA.

ANNONS

På frågan om energinivån ändå är något man kan påverka i ett lag svarar Yasin följande:

- Självklart, men det finns många faktorer bakom det också som jag inte kan berätta offentligt så här, men det har varit mycket. Det finns många anledningar till att energin har varit död.

När Yasin skrev på för ÖSK var målet att komma tillbaka i spel innan säsongen var slut. Han vill fortfarande inte utesluta det.

- Absolut inte. Jag vill ju spela och visa att jag är frisk. Jag har lovat att spela, så är jag frisk och kan spela, så kommer jag att spela. Det återstår tre matcher och jag siktar på dem, det är tanken och målet. Sen är det väldigt synd att de inte spelar någon roll sportsligt.

Vidare vill Yasin inte svara på om superettan är något för honom, då det är för tidigt att säga. Yttern spelade för ÖSK mellan 2011 och 2015, men har även förflutet i Häcken och AIK på svensk mark.

ANNONS
Publicerad 2021-11-13 kl 14:03
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto