Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Youssef på väg tillbaka efter skada

Djurgården har övertygat stort under hösten och snart kan laget få tillbaka ytterligare en av lagets stöttespelare, Christer Youssef.

- Jag hoppas på det. Jag har siktat på det ända sedan jag blev skadad att jag skulle kunna spela nu efter uppehållet. Kan jag inte vara med i omstarten mot Trelleborg hoppas jag definitivt kunna vara med mot Elfsborg, säger Youssef till FotbollDirekt.se.

Youssef har haft en bristning i ena låret som varit svårbehandlad och han ådrog sig faktiskt under det senaste uppehållet.
- Det var en bristning som var ganska allvarlig. Men jag har kört på ganska bra med rehab och haft ett bra läkarteam runt mig, säger Youssef.

Han har kunnat se hur laget under hans frånvaro lyft sig rejält i tabellen och det är absolut ingen självklarhet att han går rakt in i laget när han väl är återställd.
- Nej, det är det inte men jag hoppas ändå på att kunna få spela mer innan säsongen är över i alla fall.

- Jag vill spela så mycket jag kan och känna glädjen på planen igen. Det är viktigast för mig, säger Youssef.

Men det är bäst att passa på för Youssef om han ska spela något mer den här säsongen. Det är som bekant fyra matcher kvar och därefter väntar ett långt uppehåll innan träningsmatcherna börjar igen i januari.
Förra säsongen var mer oviss, då laget var med i bottenstriden och till slut fick kvala sig kvar.
- Det betyder mycket för supportrarna att vi ligger där vi är. Det var en riktigt tuff säsong Nu har vi i stället vunnit matcher som vi inte spelat jättebra i och fått en stabilitet i laget. En bra grund att stå på till nästa säsong. 

Publicerad 2010-10-08 kl 14:56
Annons
Annons
Annons