Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
27v

Zengin opererad - gör rehab i Turkiet: "Starka relationer där"

Foto: Bildbyrån

Erkan Zengin har opererats i Turkiet efter sin meniskskada.
Hammarby-stjärnan kommer nu även att göra sin rehab i landet.
- Vi ser inga hinder för att han gör sin rehab där, säger Bajens rehabansvarige Mikael Klotz till klubbens hemsida.

Erkan Zengin gjorde sin första allsvenska start i Hammarby sedan återkomsten i derbyt mot Djurgården senast, men tvingades kliva av i den andra halvleken. Mittfältaren åkte på en meniskskada. Ett hårt slag för Zengin och Bajen som bara har kontrakt till den sista augusti.

Hammarby meddelar nu på sin hemsida att mittfältaren har opererats och att ingreppet var lyckat. Klubben skriver att Zengin i samband med Bajens medicinska team tog beslut om att operationen skulle ske i Turkiet, där även rehabiliteringen kommer att ske.

- Under sina år i Turkiet har Erkan byggt starka relationer med både läkaren som utförde operationen och med sjukgymnaster, och vi ser inga hinder för att han gör sin rehab där. Vi kommer naturligtvis ha nära kontakt med honom och följa hans utveckling. I nuläget är det svårt att säga hur lång rehabperioden blir, det hänger på hur hans kropp reagerar på träningen han nu påbörjar, säger Hammarbys rehabansvarige Mikael Klotz till klubbens hemsida.

I turkisk media har det rapporterats att Zengin är klar för en flytt till Antalyaspor i sommar, då kontraktet med Bajen gått ut.

- Vi sitter med en strategi och budget som vi måste förhålla oss till. När möjligheten med Erkan dök upp behövde vi vara kreativa. Vi visste också om Erkans ambition. Vi gillar det, att han har stora ambitioner. Dyker det upp något som gör att han känner att han vill ut en sväng till (utomlands) så är vi öppna för det. Vi kommer direkt börja föra en diskussion om det här. Både klubben och styrelsen, och inte minst Erkan, har bjudit till för att få igenom det här, sa sportchefen Jesper Jansson då Zengin presenterades.

Publicerad 2018-05-04 kl 19:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons